Camper & Country

Click here to edit subtitle

                                                         Wie zijn wij?

 

Wij zijn Gerda en Frans uit Hellevoetsluis, het vestingsstadje aan het Haringvliet op het Zuid Hollandse Eiland Voorne Putten.  

Wij hebben 2 zonen die beiden in Hellevoetsluis wonen.

Onze oudste zoon heeft 2 dochters en in januari 2014 is daar onze 2e kleinzoon geboren. 

Onze jongste zoon die in juli 2013 is getrouwd heeft gezorgd voor onze 1e kleinzoon. en in januari 2014 is er een kleindochter bijgekomen.

   

 

 

Naast het camperen zijn onze hobby's fietsen, country line dansen, filmen en fotograferen.

 

 

Een aantal jaren hebben wij met onze zoons de vakanties doorgebracht in huisjes in Nederland, Oostenrijk en in stacaravans of huisjes op campings in Frankrijk. Later, toen de jongens niet meer meegingen hebben wij een tweetal grote fietsvakanties gedaan (Passau-Wenen langs de Donau en Rondje Bodensee) en heel veel fiets-trips in ons eigen land. De jaarlijkse vliegvakantie naar Kos was inmiddels ook een beetje traditie geworden. Voor 2008 hadden wij het plan om een camper te huren. Iets heel anders, maar het leek ons leuk.

Via Internet hebben wij heel veel sites bezocht over de verschillende soorten campers en wij hebben toen ook een aantal camperbedrijven bezocht om ons een goed te laten voorlichten over zo'n camper. Uiteindelijk hadden wij begin 2008 het plan om in april een rondje Nederland te gaan doen om het reizen met een camper te ervaren. Er werd een keuze voor een camper gemaakt, de huurperiode  werd gepland en ons grote avontuur kon beginnen. Toen wij bij een van onze bezoekjes weer eens bij de verhuurder waren, bleek recent een camper ingeruild die precies aan onze verwachtingen voldeed. Niet te groot, prima kleur van de bekledingen en slechts 16.000 kilometer op de teller. En, niet onbelangrijk, passend binnen ons budget. Kortom, om een lang verhaal kort te maken, de huur werd gecancelled en wij konden met onze eigen camper op reis. 

En sindsdien zijn wij ook bevangen door het "campervirus". 

Vanaf april 2016 rijden we rond in een nieuw camper. zie deze pagina
                                                          Foto's 

Fotograferen is een van de hobby's. Behalve de fotoalbums bij de reisverslagen en de country evenementen hebben wij foto's verzameld in een aantal albums. Dit zijn foto's gemaakt tijdens de wandel- en fietstochten en een apart album met allerlei natuuropnames.

Veel kijkplezier.

 

 

Foto album 2008 en 2009 Fietsen

Foto album 2008 en 2009 Winter

Foto album 2008 en 2009 Natuur

                                                                                                                                               
hellevoetsluis